Kookstudio Door Annabel in omgeving Rotterdam

Kookstudio Rotterdam

 

Bij kookstudio Door Annabel in omgeving Rotterdam bent u van harte welkom voor diverse culinaire belevingen. Annabel verzorgt vanuit haar professionele studio diverse kookworkshops, private dining gelegenheden en maatwerk catering op locatie. Met haar ruime ervaring in het vak en haar passie voor het koken staat Annabel graag voor u klaar. De kookstudio van Annabel in omgeving Rotterdam bevat een professioneel ingerichte keuken én een sfeervolle ruimte waar gezellig gegeten en gedronken kan worden.


Doordat ze ook veel ervaring heeft met het verzorgen en inrichten van evenementen, is Annabel ook de aangewezen persoon voor catering op locatie in Schiedam. Haar passie voor het vak proeft u terug in haar bijzondere gerechten. Uiteraard worden deze allemaal op maat gemaakt en bereid met pure en verse ingrediënten. Ook als u speciale wensen heeft voor wat betreft de gerechten kunt u rekenen op het vakmanschap van Annabel en haar gedreven team.


Maar, ook voor private dining in de kookstudio of op locatie bent u bij Door Annabel aan het juiste adres. Private dining in omgeving Rotterdam is zeer geschikt als u in alle rust wilt genieten van een heerlijke avond of middag uit. Annabel serveert met veel passie en een persoonlijke service graag een smakelijk meergangen diner voor u en uw gasten.Kookstudio in omgeving Rotterdam

De kookstudio van Annabel in omgeving Rotterdam biedt plaats aan groepen vanaf 12 personen. De goed uitgeruste keuken en de sfeervolle ruimte zijn dan ook zeer geschikt voor een kookworkshop. Samen met een door u samengesteld gezelschap gaat u onder leiding van Annabel aan de slag om de lekkerste gerechten te bereiden. Ze leert u niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar geeft u ook meer inzicht in de producten die gebruikt worden.


Onder het genot van een heerlijk drankje geniet u samen met uw vrienden, familie of collega’s van een smakelijk diner. De kookstudio van Door Annabel in omgeving Rotterdam komt tevens graag bij u op locatie. Of dat nu gaat om catering in Schiedam of private dining bij u thuis. De gerechten worden altijd in samenspraak met u samengesteld. Alles wordt op maat gemaakt zodat u kunt genieten van een exclusieve beleving.


Ook als u liever in privé sfeer wilt dineren in de kookstudio is dat een mogelijkheid. Hierbij kunt u denken aan dineren tijdens zakelijke besprekingen, teambuilding uitjes of andere feestelijke gelegenheden. Neem vrijblijvend contact op met Annabel als u meer wilt weten over de uitgebreide mogelijkheden.

Contact


door Annabel


T 06 28 68 38 82 
info@doorannabel.nl

Kookstudio door Annabel

Westmolenstraat 6
3111 BS Schiedam

T 06 28 68 38 82 
kookstudio@doorannabel.nl

© Copyright 2018 - 2020 • door Annabel
Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN