Kookworkshop in omgeving Rotterdam bij Door Annabel

Kookworkshop Rotterdam

 

Bij Door Annabel bent u van harte welkom voor het bijwonen van een kookworkshop in omgeving Rotterdam. Perfect geschikt voor een gezellig uitje met vrienden of familie. Een kookworkshop van Door Annabel in omgeving Rotterdam is tevens geschikt voor diverse teamuitjes en teambuilding activiteiten. Onder haar bezielende leiding bereidt u de meest verfijnde gerechten. Uiteraard kunt u hier na de workshop van gaan genieten te midden van haar sfeervolle maar professioneel ingerichte kookstudio in omgeving Rotterdam. 

Het volgen van een kookworkshop is een echte beleving. U maakt kennis met verschillende gerechten die u in groepsverband bereid. Natuurlijk onder professionele begeleiding van Annabel en haar enthousiaste team. Niet alleen heel leuk om te doen, maar het geeft u ook voldoende kennis om de uiteenlopende gerechten thuis te kunnen maken. Zo is een kookworkshop van Door Annabel in omgeving Rotterdam niet alleen een gezellig, maar ook leerzaam uitje.

Hierbij kunt u denken aan een leuke activiteit met vrienden, collega’s of een vrijgezellenfeest. De workshops zijn zowel geschikt voor beginnende als meer ervaren koks en gezellige fijnproevers. Want, ook het proeven van de door u gemaakte gerechten horen daar natuurlijk daarbij. Naast diverse workshops in haar kookstudio verzorgt Door Annabel ook private dining gelegenheden in omgeving Rotterdam.

Kookworkshop in omgeving Rotterdam

De kookstudio is naast private dining zeer geschikt voor het verzorgen van kookworkshops. Annabel vertelt vol passie en liefde over haar vak en laat u graag kennis maken met de uitgebreide mogelijkheden. In haar prachtige kookstudio wordt altijd maatwerk geleverd. Dat geldt niet alleen voor de gerechten die Annabel bereidt, maar ook voor de invulling van de kookworkshop in omgeving Rotterdam. De studio biedt plaats aan gezelschappen vanaf 12 personen.

Daarmee leent een workshop zich uitstekend voor diverse speciale gelegenheden. Doordat alles op maat wordt gemaakt, zijn de kookworkshops geschikt voor verschillende niveaus. Het enthousiaste team van Door Annabel delen hun kennis graag met u. Natuurlijk in een gezellige ambiance en uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Tijdens de kookworkshop in de exclusieve kookstudio wordt uw gezelschap natuurlijk welkom geheten met een welkomstdrankje aan de sfeervolle bar.

Tijdens de kookworkshop bereidt u met uw gezelschap een meergangen diner. Hier kunt u uiteraard ook samen van gaan genieten. De workshops worden compleet verzorgd door het team van Annabel. Ze doet er dan ook alles aan om deze avond of middag tot een onvergetelijke herinnering te maken. Naast kookworkshops verzorgd Door Annabel ook diverse soorten catering in Schiedam.

Contact


door Annabel


T 06 28 68 38 82 
info@doorannabel.nl

Kookstudio door Annabel

Westmolenstraat 6
3111 BS Schiedam

T 06 28 68 38 82 
kookstudio@doorannabel.nl

© Copyright 2018 - 2019 • door Annabel
Ontwerp & Realisatie: esens design