Private dining bij Door Annabel in omgeving Rotterdam

private dining Rotterdam

 

Als u op zoek bent naar private dining in omgeving Rotterdam bent u bij Door Annabel van harte welkom. Vanuit haar prachtige en sfeervolle kookstudio ontvangt ze u en uw gezelschap graag voor een heerlijk diner in privésfeer. Zo bent u altijd verzekerd van een exclusief en intiem avondje uit. Private dining in omgeving Rotterdam is zeer geschikt voor diverse gelegenheden zoals een teambuilding uitje, familiefeest of origineel vrijgezellenfeest.

Maar, ook voor zakelijke besprekingen of bijeenkomsten waarbij privacy gewenst is, is private dining een prima optie. Reguliere restaurants of eetgelegenheden bieden in sommige gevallen niet de rust en privé ambiance die u nodig heeft. De ruimte moet vaak gedeeld worden met andere gasten, waardoor u en uw gezelschap zich niet of nauwelijks verstaanbaar kunnen maken. Daarnaast is privacy soms ook gewenst bij besloten feesten of speciale gelegenheden.

Voor private dining in omgeving Rotterdam bent u bij Door Annabel dan ook aan het juiste adres. Haar kookstudio in omgeving Rotterdam is sfeervol ingericht en ademt een huiselijke sfeer. Daardoor voelen uw gasten zich direct welkom en thuis. Annabel en haar team bereiden graag de meest uiteenlopende gerechten. Zo kunnen u en uw gasten niet alleen genieten van de privacy, maar natuurlijk ook van een heerlijk meergangen diner.


Private dining in omgeving Rotterdam

Naast dineren in privé sfeer verzorgt Door Annabel ook diverse catering in Schiedam. Daarbij wordt er altijd rekening gehouden met uw wensen en is elke opdracht maatwerk. De kookstudio biedt plaats aan gezelschappen vanaf 12 personen. De prachtig ingerichte ruimte is daarbij zeer geschikt voor intieme gelegenheden zoals feestelijke bijeenkomsten, zakelijke diners, een jubileum of teambuilding uitje. Door haar passie voor het vak weet Annabel er altijd een exclusieve en speciale middag of avond van te maken.

Samen met haar gedreven team maakt ze maatwerk gerechten vanuit haar professionele kookstudio. Uiteraard wordt er daarbij rekening gehouden met uw specifieke wensen. Ook als u graag een kookworkshop in omgeving Rotterdam wilt bijwonen bent u bij Door Annabel aan het juiste adres. Door haar ruime ervaring en liefde voor het vak laat ze u en uw gezelschap op leuke wijze kennismaken met de meest uiteenlopende gerechten.

Met private dining in omgeving Rotterdam geniet u ongestoord van een smakelijk diner. De sfeervolle ruimte staat geheel tot uw beschikking waardoor privacy altijd gewaarborgd is. U bent van harte welkom in de kookstudio van Door Annabel in omgeving Rotterdam, maar ook als u wilt genieten van private dining op locatie staat ze voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met Door Annabel voor de uitgebreide mogelijkheden.

Contact


door Annabel


T 06 28 68 38 82 
info@doorannabel.nl

Kookstudio door Annabel

Westmolenstraat 6
3111 BS Schiedam

T 06 28 68 38 82 
kookstudio@doorannabel.nl

© Copyright 2018 - 2019 • door Annabel
Ontwerp & Realisatie: esens design